DESPRE NOI

În 2009, Irina a lansat Photoliu.com – un business de design şi producţie de mobilier personalizat pe care îl conduce în prezent. Având alături de ea o echipă a cărei experienţă cumulată în tâmplărie şi tapiţerie depăşeşte 50.000 de ore de lucru, Irina îşi propune să contribuie la readucerea culturii pentru frumos şi a amprentei personale pe agenda cât mai multor oameni.

Photoliu realizează piese de mobilier în diverse stiluri, personalizându-le în cele mai variate moduri şi până la cele mai mici detalii. Conceptul Photoliu este bazat pe o pasiune pentru interioare cu personalitate, în care accentele cad atât pe piese statement, cât şi pe contraste de texturi şi culori.

Opţiunile de tapiţerii propuse de Photoliu, vin de la cei mai mari producători de textile; Designers Guild, Sanderson, Scion, Ralph Lauren, Pierre Frey, Christian Lacroix, Dedar, Harlequin, Thibaut , până la ţesături imprimate local cu ilustraţii concepute special pentru voi.
Unul dintre cele mai importante proiecte Photoliu este Lana pentru Photoliu, o reinterpretare a scaunului tradiţional românesc în context contemporan. Mai multe despre primul proiect de design propriu, aici.

irina_about us

maria_about us