PRESS

Adela Pârvu on Photoliu

“ În cazul de față o doamnă a mers să vadă expoziția Photoliu laIconic Food Wine & Design, unde a dat peste un elegant fotoliu în stil Art Deco tapițat cu mătase Hermes. Ei bine, i-a plăcut atât de mult, încât în jurul lui a creat toată ambinetarea pentru livingul ei din casa pe care o are în cartierul Pipera din București.

Și s-a folosit la maximum de serviciile oferite de Photoliu. Ți-am mai scris despre acest nou concept creat de tânăra și talentata Irina Pogonaru (și da, mai este și frumoasă :)). Ea îți oferă posibilitatea de-ați personaliza fotoliile din lemn masiv pe care le are pe site, dar și tapițeriile pieselor de mobilă din casa ta, pe care le-ai achiziționat din altă parte. Exact cum s-a întâmplat și în cazul de față. Clientei i-a plăcut forma fotoliului din expoziție, dar a ales să-l pesonalizeze cu o tapiterie elegantă Christian Lacroix pentru spătar și o mătase bogată de la Dedar într-o nuanță intensă de mov. Poate te-ai prins, dar îți spun eu ca să nu existe dubii: clientei îi place lavanda, ceea ce se simte în livingul ei. Pornind de la fotoliul pe care singură și l-a personalizat, a ales ca și restul camerei să fie asortată la această piesă unicat.

Partea frumoasă este că cei de la Photoliu te ajută pas cu pas. Pe lângă faptul că execută lucrări de tapițare, te și consiliază ce materiale să alegi și ce culoare se potrivește pentru suportul din lemn masiv și sculptat al fotoliilor. Evident că te sfătuiesc și cum să asortezi piesele între ele și ce să alegi ca îmbrăcăminte pentru piesele tale vechi de mobilă. Uite, aici canapeaua veche a devenit una elegantă cu noua tapițerie din catifea Sanderson, iar pernele decorative sunt în ton cu fotoliul de la care a pornit tot decorul. Și draperiile sunt frumos asortate, nu doar ca și culoare, ci și ca textură. Au un luciu subtil la fel ca și catifeaua canapelei. Și da, sunt realizate tot de către echipa Photoliu.”

Full article is available here.

1 (1)

« Back to Media