BLOG

Lana pentru Photoliu

Lana-Dumitru-si-Irina-Pogonaru-2-1024x682

Pentru că sunt niște oameni așezați, cu respect pentru valorile tradiționale, dar inspirați de nevoile lumii moderne, echipa Photoliu (www.photoliu.com) și designerul vestimentar Lana (www.Lanaa.ro) și-au pus talentele la contribuție pentru a le oferi românilor ocazia de a sta comod. Proiectul “Lana pentru Photoliu” reprezintă o reinterpretare a scaunului tradițional românesc în context contemporan.

1111

Cele opt luni de muncă s-au concretizat într-o piesă meșteșugită, cu look autentic, care se integrează perfect în spațiile moderne de astăzi, dar păstrează amprenta timpului la care face trimitere. Credința din spatele proiectului este aceea că bagajul cultural și cel etnic nu trebuiesc uitate, ci mai degrabă valorificate și actualizate cu sprijinul designului modern. La designul piesei a lucrat echipa Dizainăr.

2222

Având în vedere că unul din simbolurile culturii locale este gânditorul de la Hamangia care stă și cugetă, orice gânditor al zilelor noastre poate reitera această tradiție multiseculară așezându-se pe scaunul românesc reinterpretat. Într-o lume a vitezei, a prefabricatelor și a producției în serie, scaunul “Lana pentru Photoliu” te invită să stai un pic să-ți tragi sufletul.

3333

Scaunul a fost proiectat cu ajutorul celor de la Dizainăr, este realizat din lemn de stejar și urmează o linie sofisticată, oferind stabilitate fără să-și piardă din eleganță. Efectul este obținut cu ajutorul celor 3 picioare de sprijin perfect echilibrate și cu ajutorul deja celebrului print etno al Lanei. Așa cum deja ne-au obișnuit cei de la Photoliu, scaunul este complet personalizabil, fiind disponibil în două variante de tapițerie și patru opțiuni de culoare pentru lemn.

4444

Provenit din dorința de a susține tradiția românească, scaunul “Lana pentru Photoliu” este primul obiect de design original din portofoliul Photoliu și reprezintă cel mai original mod în care poate fi formulată invitația “Ia și tu un loc in lume, române!”.

1000

1100

1200

1300

1400

5555

6666

7777

8888

9999

« Back to Blog