PRESĂ

ONE Magazine despre Photoliu

“Alături de Camelia Sucu, Irina Pogonaru a ţinut un discurs despre importanţa autenticităţii, a diversităţii şi a elementului surpriză. “Eu vreau să cred într-o societate în care pot învăţa ceva nou de la fiecare dintre oamenii din jurul meu, în care pot vedea în felul lor de a se îmbrăca o expresie a personalităţii lor şi să pot simţi că în momentul în care păşesc în casa cuiva înţeleg puţin din cine sunt ei cu adevărat, nu ceea ce au văzut la alţii… şi nu ceea ce au văzut într-un catalog.”

Photoliu are la bază un concept eclectic de mobilier la comandă. Este vorba despre scaune şi fotolii de diverse stiluri, de la Louis XV, la Art Deco şi Mid-Century Modern, tapisate cu ţesături imprimate, cu texturi şi modele ieşite din comun.

La Photoliu, absolut totul poartă semnătura clientului. Acesta intră pe www.photoliu.com , îşi alege modelul şi culoarea ramei, tapiseria pentru şezut şi spătar. Căutarea photoliului ideal continuă cu sfaturile consultantului legate de  nivelul de luciu al vopselei, alegerea lezardei sau a cuielor decorative.

Ramele sunt din fag sculptat manual în Olanda, iar materialul folosit pentru imprimarea modelelor alese este un doc rezistent cu efect satinat.

Photoliu se ocupă şi de piesele cu valoare sentimentală, asigurînd atât restaurarea lemnului, cât şi retapiţarea, pentru a le întineri fără a ştirbi din frumuseţea vremii lor.”

Full article is available here.

51-1024x898

« Back to Media