BLOG

Photoliu la 100% Design London

Suntem entuziasmaţi să vă povestim despre participarea Photoliu la unul dintre cele mai prestigioase târguri de Design din Europa.
Nu doar că am fost singurii reprezentanţi ai României la acest eveniment, dar am şi expus într-un mod specific propriilor valori naţionale.
Conceptul Lana pentru Photoliu este acela de reinterpretare, fiind un mix echilibrat între modern şi tradiţional.

Întregul stand Photoliu a fost vizitat cu entuziasm şi curiozitate, privit în repetate rânduri ca un design inovativ, original, greu de categorisit, fresh şi plin de viaţă.
Toţi cei care au încercat scaunul de dining au fost încântaţi de poziţia corectă şi comodă pe care a reuşit să o impună.

Presa internaţională a acordat o atenţie deosebită design-ului nostru, fiind deja publicat în Vogue Living şi Wall Street Journal, urmând să fie abordat şi de jurnalişti din ţări precum America, Japonia, Spania, Rusia, Italia şi Polonia.

home3

Lana pentru Photoliu este prima piesă de design propriu a brandului Photoliu, lucrată în colaborare cu fashion designer-ul Lana şi Dizainăr.
Scaunul este produs parţial de mâna, din lemn masiv de stejar şi tapiţerie imprimată cu pattern-ul deja autentic semnat Lana.

4

3

2

« Back to Blog