BLOG

Prima plimbare Visuell & Photoliu

Prima plimbare pe care am avut-o cu Visuell a fost datorită scaunului Lana pentru Photoliu!
Cu luni în urmă, echipa noastră ( Irina Pogonaru + Maria Burachu ) împreună cu echipa Visuell ( Sânziana Pop + Cătălin Georgescu ) au stat la vorbe dulci, şi-au decis să se plimbe din când în când într-un mod constructiv.
De la căutat locaţii noi şi cărat scaune, până la stilizat cele mai frumoase decoruri şi fotografiat cadre minunate, toate acestea pentru a evidenţia cât de uşor se poate integra scaunul Lana pentru Photoliu în orice interior!

Scaunul în cauza este prima piesă de design propriu a brandului nostru realizat împreună cu designerul vestimentar Lana și echipa Dizanăr, unde ne-am pus talentele la contribuție pentru a le oferi românilor ocazia de a sta comod. Proiectul “Lana pentru Photoliu” reprezintă o reinterpretare a scaunului tradițional românesc în context contemporan.

Cele opt luni de muncă s-au concretizat într-o piesă meșteșugită, cu look autentic, care se integrează perfect în spațiile moderne de astăzi, dar păstrează amprenta timpului la care face trimitere. Credința din spatele proiectului este aceea că bagajul cultural și cel etnic nu trebuiesc uitate, ci mai degrabă valorificate și actualizate cu sprijinul designului modern.

Scaunul este realizat din lemn de stejar și urmează o linie sofisticată, oferind stabilitate fără să-și piardă din eleganță. Efectul este obținut cu ajutorul celor 3 picioare de sprijin perfect echilibrate și cu ajutorul deja celebrului print etno al Lanei. Așa cum deja v-am obișnuit, scaunul este complet personalizabil, fiind disponibil în două variante de tapițerie și trei opțiuni de culoare pentru lemn.

Acum in cuvintele Sânzianei: “Fan Lana sunt demult, fan Photoliu mai de curând, iar începând de azi sunt o mare admiratoare a proiectului de faţă, scaunul “Lana pentru Photoliu”.

Nu cred să existe casă contemporană, tradiţională sau minimalistă în care acest scaun să nu-şi găsească locul, în care să nu iasă în evidenţă ca o piesă de mobilier originală, deosebită, plină de personalitate, veselă. Mă tot gândesc la el de când l-am zărit pentru întâia dată şi i-am făcut loc, pe rând, când în bucătărie, când în dormitor şi mai nou ştiu unde ar putea să stea chiar şi în sufragerie.”

Sperăm să vă placă şi să vă inspire această selecţie de încântare vizuală!

_P4A4216

_P4A4329

_P4A4245

_P4A4340

_P4A4255

_P4A4349

_P4A4277

_P4A4352

_P4A4314

_P4A4354

_P4A4367

_P4A4398

_P4A4448

Produs – Lana pentru Photoliu

Styling - Visuell

Foto - Cătălin Georgescu

« Back to Blog